ΕΜΕΙΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία AUTORAD-ΑΦΟΙ ΚΙΡΚΙΝΕΖΗ Ο.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1989 και συνεχίζει δυναμικά έως και σήμερα με τους Ξενοφώντα και Εμμανουήλ Κιρκινέζη.

Σκοπός της ήταν και παραμένει η εισαγωγή και εμπορία ψυγείων αυτοκινήτων καθώς και η επισκευή αυτών.

Το 2005 ανταποκρινόμενη στις ανάγκες για μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους μεταφέρθηκε η έδρα της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ.

Το 2008 η εταιρία αποφάσισε να ιδρύσει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας 700 τ.μ. με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της Κεντρικής, Νοτίου και νησιωτικής Ελλάδος.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η παροχή ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων, προσφέροντας άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της σε όλη την ελληνική επικράτεια και στα Βαλκάνια.

Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι’ αυτό το λόγο:

Υπάρχει ένα έμπειρο και καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει όλη την ελληνική αγορά

Διαθέτει έναν ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και δικύκλων για καθημερινά τακτικά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και αυθημερόν παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω μεταφορικών εταιριών

Διανέμει στους πελάτες της έναν πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων και εφαρμογών.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ο συνδυασμός βασικών στοιχείων, όπως η διάθεση αξιόπιστων προϊόντων, η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο καθώς και η δυναμική διοίκηση της εταιρίας, έχουν ως αποτέλεσμα τη σταθερή ανάπτυξη της AUTORAD-ΑΦΟΙ ΚΙΡΚΙΝΕΖΗ ΟΕ.